ForumWanita.Net Komunitas Forum Wanita Indonesia

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » ForumWanita.Net Komunitas Forum Wanita Indonesia » Forum Tanya Jawab Pria & Wanita » Apakah Wanita Yang Tidak keluar Darah Berarti Tidak perawan?


Apakah Wanita Yang Tidak keluar Darah Berarti Tidak perawan?

Posts 1 to 2 of 2

Poll

Apakah Semua Wanita Yang Perawan Mengeluarkan Darah Saat Bersenggama?
Jika Selaput Dara Wanita Belum Robek Ya

83% - 5 Tidak

16% - 1
Jika Selaput Dara Wanita Sudah Robek Ya

50% - 3 Tidak

50% - 3
Wanita Palsu (Bencong) Tidak Mengeluarkan Darah Ya

66% - 4 Tidak

33% - 2
Votes: 6

1

Menurut buku kesehatan wanita yang kubaca, sebagian wanita ada yang mengalami pendarahan yang keluar dari vagina saat burhubungan badan atau saat bersenggama pertama kalinya (biasanya di malam pertama wanita pasangan pengantin baru), sementara sebagian wanita lainnya tidak. Keluarnya darah saat melakukan hubungan seksualitas, diakibatkan robeknya selaput dara wanita. Namun hal tersebut tidak berhubungan dengan status keperawanan seorang wanita.

https://s24.postimg.org/tuyksmp39/belah_duren_selaput_dara_wanita.jpg
Gambar Belah Buah Duren: Selaput Dara Wanita

Keluarnya darah saat bersenggama memang pertanda robeknya selaput dara, namun menurut buku kesehatan wanita tersebut, jika setelah melakukan hubungan seksual, si wanita tidak mengeluarkan darah, maka tidak harus diartikan bahwa wanita yang menjadi pasangan kamu itu, sudah tidak perawan lagi.

http://sk.uploads.im/FJkqH.jpg
Photo Gadis Perawan Emang Menawan, Yang Janda Tetap Menggoda

Tidak mengeluarkan darah bisa saja karena selaput dara perempuan sudah robek sebelum malam pertamayang disebabkan oleh bukan hubungan seksualitas, tapi oleh sebab lainnya seperti: si wanita sering melakukan olah raga ekstrim yang memicu robeknya selapu dara kewanitaan yang dimilikinya.

+5

2

Serbuk AminoFitin, ramuan - bagaimana untuk digunakan?
Inilah nombor satu pertanyaan mengenai protein. Jujur ada jawapan yang terbukti secara saintifik mengenainya. Ini adalah ringkasan bahawa serbuk AminoFitin memberikan maklumat mengenai pendekatan utama yang digunakan untuk menentukan berapa banyak protein yang diperlukan untuk memahami apa yang sesuai dengan situasi dan matlamat anda. Adalah penting untuk mempertimbangkan cara menggunakan makanan yang tidak juga serbuk protein tinggi (seperti pasta), mengandungi protein, dan ini perlu dikira semasa merancang diet anda.
AminoFitin ulasan, membeli: http://malaysia-testimoni.com/aminofitin/
Pendekatan yang disenaraikan memberikan nombor yang serbuk AminoFitin bervariasi mengikut berat dan semua mempunyai bukti bahawa mereka bekerja, tetapi pengiraan berdasarkan berat meninggalkan banyak ruang kepada ketidaktepatan. Oleh itu, saya lebih suka merujuk kepada keperluan kalori, bukannya melihat berat badan orang itu. Untuk contoh ini saya telah memilih permintaan, pengambilan kalori harian 2000 kalori, yang rata-rata untuk seorang lelaki dewasa yang tidak mengamalkan aktiviti sukan. Garis panduan am untuk lelaki dewasa adalah bahan yang sihat, latihan binatu, atau aktiviti sukan yang kompetitif, adalah mengambil kira 20-30% kalori kalori dari protein, 40-50% karbohidrat dan 20-30% dari lemak.

Sekiranya anda berumur kurang dari 22 tahun badan anda adalah cara penggunaannya terus berkembang dan memerlukan lebih banyak protein untuk berkembang menjadi potensi penuhnya. Gantikan semua makanan dengan protein ke gym di habuk akan memerlukan usaha tambahan dan vitamin tambahan bahan AminoFitin untuk mendapatkan semua vitamin, mineral dan nutrien yang diperlukan. Ini boleh menjadi sangat sukar untuk mengekalkan dan mengawal. Risiko terhadap kesihatan dan kehilangan berat badan terlalu banyak tidak dapat dibandingkan dengan manfaatnya.

Seperti yang dikatakan sebelumnya, adalah lebih baik untuk mendapatkan protein AminoFitin bagaimana menggunakan makanan pepejal yang mengandungi semua nutrien yang anda perlukan, tetapi saya tahu bahawa ini boleh menjadi sukar. Sekiranya makanan mengandungi sedikit protein, seperti susu dan semua bran pada waktu pagi, anda boleh menambah serbuk protein kepada bahan-bahan campuran (cenderung untuk menyejukkan susu sebelum mencampurkan untuk mengelakkan ketulan). Dengan cara ini adalah mungkin untuk mempunyai makanan yang seimbang dan menambah protein tanpa jumlah kalori yang menghancurkan Komen lengkap 2019.

Ulasan AminoFitin, kesan - hasil, forum
Sekiranya anda telah membaca semua perkara di atas dan diet anda penuh dengan makanan dan serat, AminoFitin mengkaji bahawa orang dewasa dapat menggunakan serbuk protein setiap hari. Bagi remaja, saya sangat mengesyorkan makanan pepejal untuk semua manfaat lain untuk tubuh anda, yang masih banyak komen. Jika anda mempunyai terlalu banyak kalori, manfaat mengurangkan lemak dan karbohidrat (terutamanya gula mudah) AminoFitin menghasilkan untuk membolehkan pengambilan protein yang mencukupi. Serbuk protein harus menjadi pilihan terakhir anda.

Jawapan yang mudah ialah ulasan AminoFitin untuk mengambil keperluan harian protein anda, dan membahagikannya dengan jumlah makanan. Laki-laki 70 kg contohnya memerlukan 120 gram protein setiap hari, memakan 6 kali makan, masing-masing harus mengandungi kira-kira 20 gram protein. Sekiranya mengambil 3 kali, perlu 40 gram protein setiap hidangan untuk mencapai forum matlamatnya. Walau bagaimanapun, walaupun pengedaran, keputusan AminoFitin yang kurang tegar bukan masalah dalam kebanyakan kes keputusan (walaupun tidak optimum).

Terdapat banyak maklumat di internet mengenai topik ini. Seseorang yang menggunakan makanan pepejal, ulasan AminoFitin yang terletak di tahap kecergasan purata akan memerlukan maksimum 50 gram protein per hidangan forum. Nampaknya lebih daripada 50 gram setiap hidangan, protein hanya dikeluarkan dari badan.

Tubuh dapat mencerna makanan untuk jangka waktu tertentu, ulasan AminoFitin tetapi harus terus memindahkan makanan untuk membuat ruang untuk makanan segar. Pada satu titik, tubuh tidak lagi boleh memerah setiap kalori dari makanan dan melewatkannya ke makanan seterusnya di perut. Pada masa itu forum AminoFitin di mana badan telah memproses 50 gram protein dalam makanan hampir keluar dari maklum balas saluran pencernaan.

Sebagai remaja yang tinggal di rumah 3 kali sehari tidak akan mempunyai kesan negatif yang besar. Sebaik sahaja anda bersendirian dan kesan AminoFitin anda perlu membeli makanan anda, anda akan berpeluang pergi ke 5-6 kali sehari dan mencapai matlamat anda. Ingat bahawa ini adalah kesan panduan, bukan resipi, memilih apa yang anda mahu dan meninggalkan yang lain.

Harga AminoFitin, untuk dijual
Ini adalah kes di mana protein boleh membantu lebih banyak. Protein dari makanan pepejal adalah perlahan untuk dicerna dan menyediakan protein, AminoFitin untuk jualan perlahan-keluaran semasa bahagian yang baik malam. Protein yang sesuai dengan tujuan ini adalah kasein untuk dijual. Kasein didapati secara semulajadi dalam produk tenusu seperti susu, yogurt, keju, dan sebagainya, (Ingat untuk memilih versi rendah lemak).

0


You are here » ForumWanita.Net Komunitas Forum Wanita Indonesia » Forum Tanya Jawab Pria & Wanita » Apakah Wanita Yang Tidak keluar Darah Berarti Tidak perawan?